EXTRAESCOLARS

Activitats extraescolars

2021-2022

Benvolgudes famílies,
Ja tenim disponible l’ informació referent a les activitats extraescolars per al proper curs 2021-22.

A partir de setembre les empreses que s’encarregaran de la gestió de les extraescolars seran: Sibpalki (escola de kung fu), Ioga nens i com als darrers anys totes les altres activitats tant de matiners com de tarda, Eina Cooperativa

Aprofitem per informar-vos que a partir de setembre l’AMPA es desvincula totalment de la gestió de les activitats d’anglès amb Mon Idiomes, será la mateixa empresa la encarregada de atendre els vostres dubtes i suggeriments a partir d’ara.

Esperem que us agradin les activitats que hem preparat per el nou curs!

Ampa Escola Rosella,
Sempre en moviment!

Informació i inscripcions:

Eina cooperativa

Com cada any, Eina Cooperativa ens ofereix un suport a la conciliació familiar, tant al matí amb l’Acollida matianal com al finalitzar l’horari lectiu amb l’Espai de creixement, on els infants podran realitzar activitats diverses.

Eina també ens proposa una gran varietat d’activitats que pot realitzar la canallà, desde activitats esportives, ball o activitats lùdiques en anglès.

Sibpalki

Sibpalki Terrassa ens apropa la pràctica del Kung Fu a la nostra escola, una disciplina amb molts beneficis tant a nivell físic com mental.

Ioga nens

NOVETAT! Incorporem una nova activitat per a totes les edats on desenvoluparan els sentits, la capacitat d’atenció i concentració i la consciència del seu cos.

Les activitats extraescolars que promou i organitza l’AMPA pretenen:

  • Generar una oferta educativa i de lleure de qualitat que arribi a tots els infants de l’escola, sense distincions.
  • Assegurar atenció i protecció a l’alumnat quan l’escola està tancada i la família no se’n pot fer càrrec, tant a primera hora del matí com a la finalització de l’horari lectiu, facilitant la conciliació de la vida laboral de mares i pares amb la vida familiar.
  • Proporcionar a l’alumnat unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l’escola i fomentar la pràctica d’activitats esportives.
  • Generar sinèrgies amb entitats i clubs esportius per promoure la continuació de les pràctiques esportives més enllà de l’educació primària.
  • Vincular les activitats extraescolars al projecte educatiu de l’escola.